Trend-Leder is ruim 30 jaar het adres voor mode en reizen.

Uw vakantievoorbereiding begint bij ons in de winkel. We kunnen u deskundig adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw type vakanties. Reistas, soft of hardside koffer? Waterdichte Paradiver van Samsonite geschikt voor de meest extreme vakanties, zoals safari.

Damestassen zijn een aanvulling op uw garderobe.

Welke vrouw heeft tegenwoordig maar één tas? We zijn niet allemaal Maxima die bij elke outfit een bijpassende tas heeft. Dat hoeft ook niet, maar we verkopen tassen die heel goed matchen bij kleding voor verschillende gelegenheden. We gaan immers niet met een shopper naar een feestje. De tassen zijn duurzaam, plantaardig gelooid. Portemonnees behoren tot de categorie klein leer, evenals portefeuilles en sleuteletuis.

Voor de schooljeugd hebben we een uitgebreide sortering rugzakken van Eastpak.

De meest bekende Padded voor brugpiepers en de nieuwste Marius en Wolf van Eastpak voor het grotere werk. Natuurlijk verkopen we daarnaast ook Samsonite rugzakken voor woon-werkverkeer en business.

Ook kunt u bij ons terecht voor paraplu's van het merk Knirps, met handmatig of automatisch systeem. De 4-All Weather stormvaste Knirpsparaplu's zijn onder extreme omstandigheden bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden.

Aan de heren hebben we ook gedacht. Riemen, business werktassen van onder meer Samsonite en Barbarossa.

Het hele jaar door verkopen we handschoenen van het oud-Hollandse merk Laimböck. Prachtige dames en heren glacés in alle maten en mooie kleuren. Voor de winterdag hebben we ook de lammies, lamswol gevoerde handschoenen voor warme handen.